Historiske Støbninger

denmark.png

Dansk producerede støbejerns-vinduer til facade og tage. Alle GH Forms vinduer er produceret på eget jernstøberi. Rekonstruktioner og bevaringsværdige bygninger er vores speciale. 


 

blue-5136251_1920.jpg
Vores vinduer

Vi tilbyder isolerede tagvinduer i støbejern, hvor form, dimension og materiale er bevaret uden at gå på kompromis med moderne tiders krav til energibesparelse. Vi mener tagvinduer i støbejern er en del af vores kulturarv, vi bør værne om. Tagvinduer der skaber det rette harmoniske udtryk for mange af Danmarks smukke, fredede eller bevaringsværdige huse.

Tagvindue
Hegn og rækværk

Genskab historien

Vi genskaber eller skaber elementer i støbejern. Det er vores speciale. Har du spørgsmål omkring vores procedure, produktion - priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deltager gerne i sparring omkring dit eller jeres projekt.

Danmark sidste ejer-drevet jernstøberi

Vi har udviklet et koncept hvor vi har specialeret os i at lave historiske støbninger i håndformeriet.
 

Her kan vi forme og støbe emner der af den ene eller anden årsag skal renoveres eller bortkommende emner skal støbes på ny.

Skærmbillede 2020-02-05 kl. 12.46.42.png
FERRO1.0.png

" På vores jernstøberi FerroFoss i Borup, Sjælland - er vi i stand til at følge hele processen og kvalitetsikre produktionen. Støbejern er et fantastisk materiale som jeg har arbejdet med siden jeg var 22 år. "

CWPBOSS.png
Christian Wolff - ejer af Historiske Støbninger, GH Form og støberiet FerroFoss.